Rólunk

Vállaljuk családi házak, ikerházak, társasházak, illetve irodaházak, csarnokok épületgépészeti tervezését 

Cégünk 2015-ben alakult egy ma is működő egyéni vállalkozás továbbgondolásaként. Vállalkozásunk fő profilja a megújuló energiaforrásokra épülő gépészeti rendszerek tervezése, műszaki szaktanácsadása.

Napjainkban a hagyományos épületgépészeti technológiák alkalmazása mellett egyre több háztartás törekszik arra, hogy önállóan és hatékonyan biztosítsa energiaellátását, ami a költségcsökkentés mellett még környezetkímélő is. Tevékenységünk során nagy hangsúlyt fektetünk az innovatív technológiák alkalmazására, ezért munkáink nagy része is leginkább megújuló energiát hasznosító rendszereken alapszik. Több éves tervezői tapasztalattal rendelkezünk felületfűtés/hűtés és hőszivattyús rendszerek kialakításában. Munkáink során törekszünk a megrendelői igényeknek teljeskörűen megfelelni, amelyet számos korábbi elégedett ügyfél és referencia igazol. 

Munkánkat a legkorszerűbb számítógépes programok, méretezési eljárások használata teszi megbízhatóvá, pontossá és gyorssá. Az elkészített terveket színes nyomtatásban, igény esetén több példányszámban is rendelkezésre bocsátjuk. 

Természetesen rendelkezünk a tervezéshez  szükséges kamarai jogosultsággal, illetve a műszaki információk folyamatos bővítése érdekében rendszeresen részt veszünk magyar és külföldi szakkiállításokon, szakmai továbbképzéseken.